Швидкий рецепт хачапурі з листкового тіста із сиром

12 травня 2020, 12:03
Рецепт простих хачапурі з готового листкового тіста

Хачапурі з листкового тіста

Хочете приготувати смачні домашні хачапурі, але не бажаєте витрачати багато часу і сил? Тоді спечіть їх з готового листкового тіста.

Щоб отримати пишну випічку, потрібно правильно розморозити тісто перед приготуванням. Весь процес триває не менше ніж дві години. Правильніше за все розморожувати тісто в холодильнику, а потім 30-40 хвилин при кімнатній температурі. Якщо зробити це в мікрохвильовій печі, випічка не підніметься.

Реклама

Простий рецепт хачапурі з листкового тіста

Хачапурі з листкового тіста

Час приготування:

Реклама
  • 40 хвилин

Калорійність:

  • 307 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 500 г дріжджового листкового тіста
  • 1 яйце
  • 500 г сулугуні (адигейського сиру або бринзи)
  • Борошно
  • Вершкове масло

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. На присипаній борошном поверхні розкачайте з листкового тіста квадратні коржі товщиною 3-5 мм.
  2. В середину коржів викладіть начинку з тертого сиру зі злегка збитим яйцем.
  3. Загорніть краї коржів у вигляді конверта і зліпіть їх так, щоб начинка всередині залишилася відкритою.
  4. Випікайте в розігрітій до 180 °С духовці до золотистого кольору.

Як подавати хачапурі

Гарячі хачапурі змастіть вершковим маслом і відразу ж подавайте.

Дивіться відео про секрети приготування хачапурі:

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати швидкі хачапурі на грилі. Сьогодні.Lifestyle також розповідали, як приготувати хачапурі по-аджарськи.