Антипохмільний суп: як його приготувати

1 січня 2019, 11:50
Відновити сили і позбутися похмільного синдрому після веселого свята дуже просто

Антипохмільний суп. Фото: pixabay.com

Наваристий м'ясний суп з кислинкою допоможе вам відновити сили після гучного застілля. Рецепт цієї тонізуючої і підбадьорливої страви читайте нижче. Суп готується дуже швидко, якщо не брати до уваги час варіння бульйону.

Антипохмільний суп зі свинячими реберцями

Реклама

Інгредієнти:

  • Вода – 2,5 л
  • Ребра свинячі – 500 г
  • Консервовані томати у власному соку – 400 г
  • Картопля – 4 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Рис – 3 ст. л.
  • Часник – 3 зубчики
  • Зелень
  • Лавровий лист
  • Чорний перець
  • Сіль
  • Рослинна олія

Рецепт приготування:

1. Свинячі реберця помити, залити холодною водою і варити близько години, знімаючи піну.

Реклама

2. Картоплю очистити, помити і нарізати кубиками. Додати до каструлі разом з рисом, варити 10 хвилин.

3. Цибулю і моркву почистити. Цибулю подрібнити, моркву натерти на тертці.

4. У сковороді розігріти олію і обсмажити цибулю до м'якості. Додати моркву, нарізані помідори і трохи бульйону. Гасити 5 хвилин, потім викласти до каструлі разом з лавровим листом.

Реклама

5. Додати до супу сіль і перець, варити 5-7 хвилин. Подавати разом з нарізаною зеленню.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як правильно пити, щоб уникнути похмілля.

Дивіться відео, як приготувати місо-суп: