Актриса Скарлетт Йоханссон розповіла, як не погладшати за новорічні канікули

30 грудня 2014, 07:33
Батько зірки готує традиційний датський пудинг з вишневим соусом

Скарлетт Йоханссон фото:REX

Новорічні свята вже не за горами, а це означає, що попереду низка званих вечерь і сімейних застіль. Скарлетт Йоханссон розповіла, як з гідністю пройти через це випробування для фігури.

Актриса не збирається обмежувати себе в їжі. Якраз навпаки, вона планує повною мірою насолодитися тими святковими стравами, які готують в її родині. Як же їй вдається поєднати калорійну їжу і тонку талію? "Я дбаю про те, щоб потрапити в спортзал задовго до свят, – розповіла Скарлетт журналу People. Тоді моя совість спокійна, якщо я дозволяю собі деякі надмірності".

Реклама

"Мій батько готує традиційний датський пудинг з вишневим соусом, – додала зірка, яка у вересні народила доньку. Він просто неймовірний і дуже смачний. А ще в нашій сім'ї кожен рік готують різдвяний пудинг. Він нагадує пудинг з тапіоки з теплим фруктовим соусом. На готування йде цілий день, і весь цей час будинок пахне ваніллю, оскільки за рецептом потрібна свіжа ваніль. У мене цей запах завжди асоціюється з Різдвом".