59-річна Мішель Пфайффер поділилася секретами молодості

18 жовтня 2017, 02:27
Актриса також дотримується веганскої дієти

Мішель Пфайффер. Фото: REX

59-річна Мишель Пфайффер недавно повернулася до зйомок після великої перерви. І якщо зазвичай в цьому віці актриси стикаються з проблемою в отриманні нових ролей, то Пфайффер вважає, що якщо старіти з гідністю і приймати себе, то жити і працювати буде легше.

"Спостерігати, як старієш, дивлячись на себе не в дзеркало, а на величезному екрані – це може надати сильне згубний вплив на психіку. Але варто подолати цю "вершину відчаю", спуститися благополучно з протилежного боку, і стає набагато легше жити далі. Можна поміняти повністю відношенню до проблеми. "Вона виглядає дуже молодо для свого віку" – це неправильне формулювання. Правильно так і тільки так: "Я чудово виглядаю для свого віку! Я не повинна молодитися і прагнути виглядати молодше. Більше не повинна!", – розповіла актриса в інтерв'ю виданню 7days.ru.

Реклама

"Такий підхід дає відчуття свободи і полегшення. Я не повинна виглядати молодше, ніж є насправді, тому що це вже нічого в будь-якому випадку не змінює! Розумієте? Загалом, особисто я подолала гору і виявилася на потрібній стороні. І я виглядаю в свої майже 60 років просто відмінно – для свого віку!", – продовжила зірка.

Пфейффер також дотримується веганскої дієти. "Через два місяці після того, як я почала харчуватися по-новому, у мене знизився рівень холестерину на 83 пункти. Покращилися здоров'я і зовнішній вигляд. Шкіра сяє, оскільки в організм не потрапляє безліч токсинів, які сприяють старінню шкіри і тіла. Чим більше проходить років, з тих пір як я дотримуюся цієї дієти, тим ясніше стає: я роблю це, щоб продовжити життя, ну і звичайно, трохи заради збереження краси. Але моя порада початківцям веганам – не поспішайте і не лякайте себе словом "назавжди". Дозвольте перевагам веганства стати вашими головними мотиваторами залишатися на цій дієті. А чи не чогось іншого. Особисто мені було нескладно, оскільки я ніколи особливо не любила м'ясо і все, що містить протеїн. Їла тільки з міркувань, що це корисно і необхідно", – підсумувала Мішель.