Головна Сьогодні

Користь від бананів кардинально змінюється разом з їх кольором

Найвища дієтична цінність у зелених бананів

Бананикориснізарахуноквисокого вмістукаліюірядуіншихречовин.Однак,експертирадятьпривиборібананівдивитисянаїхколір.

Так,найвищадієтичнацінністьузеленихбананів.Унихєнетравнийкрохмаль,якийсприятливопозначаєтьсянамікрофлорікишечникаізнижуєризикракутовстогокишечника.Плюс,зеленібананисприяютьвиробленнювтіліглюкагону,що прискорюєобмінречовин.І,звичайно,взеленихбананахбагатокалію, що знижуєтиск
.

Усвоючергу,жовтібананибагатіантиоксидантами,підсилюютьімуннийзахист,активізуютьвиробництводофаміну.Такожцевідмінне джереловуглеводів-чистоїенергії.Ужовтихбананахзберігаєтьсявисокийрівенькалію,ащеємагнійу високійконцентрації(укупівиходитьідеальнийпродуктдлясерцево-судинноїсистеми).

Банани коричневого кольору – максимально стиглі – відрізняються великою часткою цукру, що полегшує їх засвоєння. До того ж, в них можна знайти триптофан, що допомагає боротися з депресією і безсонням. Ще одне спостереження: в бананах, у яких починає чорніти шкірка, але не м'якоть, вироблятися потужний антиоксидант з протираковими властивостями.

Про те,яквУкраїнівирощуютьананасиібанани,дивітьсянавідеонижче
:

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: med2.ru

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти