Головна Сьогодні

Названа смертельна небезпека популярної в Україні риби

Несподівану заяву зробив експерт з Норвегії

Вирощений лосось можна вважати одним з найбільш токсичних харчових продуктів у світі. Про це заявив засновник норвезького Союзу охорони природи еколог-активіст Курд Оддекал.

Риба хворіє через неправильні умови вирощування на маленькій фермі і надмірну скупченість. Зокрема, токсиколог з Франції Жером Рюззен каже, що лосось у п'ять разів перевищує показники за шкідливістю і токсичністю в порівнянні з будь-якими іншими морепродуктами.

Суші з лосося можуть стати причиною появи шкідливих речовин в організмі. Тому лікарі не радять вживати рибу, яка не пройшла теплову обробку.

Нагадаємо, ТОП-6 найбільш поширених міфів про їжу. Рейтинг очолило м'ясо – котлети, гуляш, рагу, м'ясні супи і багато іншого зі свинини, яловичини, баранини може значно підвищити ризик виникнення злоякісних утворень в шлунку і кишечнику, якщо його вживати щодня.

Крім цього, ми писали, які продукти не можна їсти щодня. "Сьргодні" з'ясувала, в чому помиляються українці і які факти про правильне харчування пора перенести в категорію міфів.

Дивіться відео: яка їжа нас вбиває – ТОП-3 найбільш небезпечних продуктів

Всі подробиці в спецтемі Правильне харчування: користь і шкода продуктів

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: 24apteka

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти