Найбільша частка калорійності добового раціону має припадати на сніданок , а мінімальна – на вечерю .
Це з'ясували вчені з Університету Лома Лінда в США , опублікувавши своє дослідження в Journal of Nutrition .
Фахівці не рекомендували харчуватися після 18:00, пропонуючи таким чином взагалі виключити прийом їжі пізно ввечері .
- Читайте також: 50-річна Сальма Хайєк поділилася секретом тонкої талії
Вчені вважають , що калорійний сніданок зменшує тягу людини до їжі протягом дня , в результаті чого вона , наприклад , відмовляється від фастфуду . Крім того , регулярні щільні сніданки знижують вміст жирів в крові і покращують чутливість до інсуліну .
Читайте також:
- П'ять алкогольних напоїв для тих, хто на дієті
- П'ять способів перетворити шоколад на ліки
- Чому влітку треба їсти побільше кабачків
- Яким повинен бути ідеальний раціон спортсмена
- Аніта Луценко розповіла про шкоду сухариків: в чому помилка любителів похрумтіти
- ТОП-10 продуктів, які можна їсти скільки завгодно і не гладшати
- Вчений розрахував калорійність людського м'яса