Минулого тижня визначилася двадцятка учасників кулінарного шоу "МайстерШеф. Професіонали". Із сотні претендентів судді Ектор Хіменес-Браво, Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський, який раніше розповів про новий сезон, вибрали найкращих. Але в третьому випуску проєкту справжні випробування для учасників тільки починаються.
Так, третій випуск "МайстерШеф. Професіонали" почнеться з самого традиційного випробування: естафети. Ледве відійшовши від ейфорії після кастингу, шеф-кухарі моментально відчують, що насправді означає проєкт.
"Навіть найвищий розряд кухаря нічого не означає, якщо цей кухар не пройшов "естафету" на "МайстерШеф". У цьому конкурсі кожен кулінар повинен працювати віртуозно швидко в інтересах своєї команди. Сьогодні побачимо, чи готові наші шефи працювати в турборежимі", – каже Ектор Хіменес-Браво.
Двом командам потрібно приготувати одну і ту ж страву: обсмажене філе сібаса з морквою-нуазет, карамелізованою в цитрусовом фреші, з равіолі з перепелиним жовтком, креветкою і рікоттою, а також буряковий соус на рибному бульйоні і бурякову піну.
Багато шефів без проблем приготують цю страву в спокійній обстановці. Але за правилами естафети кожен учасник команди буде відповідальний тільки за один процес. Один кулінар готує, а всі інші стежать за тим, що відбувається, на балконі. Як тільки він закінчить свій процес, повинен передати естафету наступному. Наступний учасник продовжить роботу попереднього.
Хто здатний готувати тільки на власній кухні, і кого проєктні умови зіб'ють з пантелику, побачимо в суботу, 14 березня, о 19:00 на каналі СТБ.
Раніше ми розповідали, хто потрапив до 20-ки другого сезону "МайстерШеф. Професіонали".