Головна Сьогодні

"МастерШеф. Професіонали": хто покинув шоу в третьому випуску

Невдача спіткала відразу трьох конкурсантів

У третьому випуску кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали 2", який вийшов 14 березня на каналі СТБ, учасники пройшли свої перші випробування як двадцятка. Спочатку була естафета, далі команди повторювали культові страви мишленовських ресторанів, а в кінці гірших кулінарів чекала перша в цьому сезоні битва чорних. Далі в матеріалі Сегодня.Lifestyle дізнайтеся, хто з кухарів покинув проект.

На битву чорних фартухів потрапили шестеро: Едуард Канарян, Микола Карпюк, Яна Гамарник, Владислав Єрмаков, Владислав Міцкевич і Олександра Касьянова.

"МастерШеф. Професіонали 2"
"МастерШеф. Професіонали 2"
Фото: прес-служба

Для них судді приготували шафу з різними побутовими предметами: шахівницею, іграшковими машинками, музичними пластинками та іншими речами. Кожен учасник вибрав для себе один предмет, який і повинен був послужити ідеєю для страви.

Готувати можна було все що завгодно. Головне, щоб блюдо чітко відображало задумку кухаря. До речі, на цій битві разом з учасниками готував ще і Володимир Ярославський. В таких же умовах суддя вибрав для себе будівельний шпатель і на ньому презентував незвичайний десерт: чізкейк у вигляді каменів з крему англес з горгонзоллою, глазурований в білому шоколаді.

Дивіться в сюжеті, як виглядає сучасний кухар:

На жаль, не всі учасники змогли зібратися на першій битві чорних фартухів. Деякі так і не зуміли зв'язати приготоване з обраним предметом. У підсумку судді прийняли безпрецедентне рішення: вигнати відразу трьох учасників.

Так, в третьому випуску другого сезону "МастерШеф. Професіонали" покинули Микола Карпюк, Яна Гамарник і Олександра Касьянова.

Фото: прес-служба

Раніше ми розповідали, хто став переможцем "МастерШеф" 9 сезон.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти