У суботу, 21 березня, відбувся четвертий випуск шоу "МастерШеф. Професіонали" 2 сезон, який раніше покинули відразу троє учасників. Якщо ви пропустили новий епізод, далі в матеріалі дізнайтеся, хто цього разу вибув з проекту.
У четвертому випуску "МастерШеф. Професіонали" на каналі СТБ учасники слідували останнім світовим трендам. У першому конкурсі вони готували класичні страви без вмісту лактози і глютену, у другому – влаштували з приготування кулінарний перфоманс, а в кінці на гірших кулінарів чекала битва чорних.
На битву чорних фартухів в четвертому випуску потрапили четверо: Анатолій Цуперяк, Юрій Побережник, Валентин Брайчук і Олександр Цвігун.
Завдання для них судді дали досить складне: приготувати страву-обманку. Таку, щоб гість не здогадався, що лежить перед ним на тарілці. Наприклад, це могла бути м'ясна закуска у вигляді десерту, страва у вигляді побутового предмета та все що завгодно.
Анатолій Цуперяк вирішив готувати мус з трьох видів сиру з морепродуктами у вигляді ялинкової іграшки. Юрій Побережник зробив куряче паті у вигляді помідорів-чері. Олександр Цвігун подав "морські камені з морською водою і піною": рибний рієт з яблучно-лимонною піною.
Валентин Брайчук спочатку намагався подати свою страву у вигляді хвойної шишки, але за 1,5 години закуска не застигла в потрібній формі. Внаслідок учасник спробував надати їй форму трюфеля з "опалим листям" з тіста тюіль. Судді розкритикували страву за поганий зовнішній вигляд, кісточки обліпихи, розмокле тісто і непоєднувані смаки в одній тарілці.
За результатами битви чорних фартухів, в четвертому випуску "МастрШеф. Професіонали" шоу покинув Валентин Брайчук.
Раніше ми розповідали, хто потрапив у 20-ку другого сезону "МастерШеф. Професіонали".