Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Особистий кухар Вікторії Бекхем розповів про її секретну дієту

Найулюбленіша страва Бекхем – шпинат

Шанувальники, нарешті, отримали відповідь на питання, яким же чином Вікторії Бекхем, навіть після народження чотирьох дітей, вдалося залишитися в такій чудовій фізичній формі. Особистий кухар 41-річної дружини Девіда – Вольфганг Пак розкрив секрет, чим харчується зоряне сімейство Бекхемів, і яке блюдо дозволяє Вікторії бути суперстрункою.

Виявилося, що раціон "екс-перчинки", а сьогодні модного модельєра, складають практично одні овочі, до того ж приготовані виключно на пару. Вікторія давно відмовилася від жирного, мучного та солодкого, а певний час тому повністю виключила зі свого меню рибу і м'ясо. Найулюбленіша страва Бекхем – шпинат, саме його, за словами Пака, вона готова їсти на сніданок, обід і вечерю. Щоправда, у Вікторії все ж є одна шкідлива звичка, яку вона просто не в силах подолати – Бекхем не може відмовити собі в келиху доброго червоного вина.

Реклама

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти