Головна Сьогодні

Кравець приготує фірмову страву, а Зеленський відпочине на природі: як святкуватимуть Великдень зірки "Кварталу 95"

Володимир Зеленський, Євген Кошовий і Олена Кравець поділилися своїми гастрономічними уподобаннями на свято

Напередодні одного з найсвітліших свят у році – Воскресіння Христового, актори студії "Квартал 95" розповіли, як саме вони проводять цей день, і що у них зазвичай стоїть на столах.

Володимир Зеленський: "Найсмачніше для мене в цей день – це пасочка з маслом, інші страви я можу і в інші дні року з'їсти. Оскільки в цей день не можна працювати, влаштуємо собі, напевно, повноцінний вихідний з шашликами на свіжому повітрі. Сподіваюся тільки погода не підведе. У нашій сім'ї діти завжди малюють крашанки, а я виступаю в ролі оцінювача і дегустатора".

Євген Кошовий: "Зазвичай до церкви рано вранці ходить святити паски мама дружини, а ми їй вручаємо свій кошик. Пару раз дружина Ксюша теж пекла паски разом з дочками, я ж відповідаю в сім'ї за салати – можу нарізати все, що мені скажуть. Як помічник я не ухиляюся від обов'язків, і коли є можливість, завжди допомагаю рідним на кухні. Але, знаєте, я більше люблю їсти, ніж готувати".

Олена Кравець: "В юності це була пригода – відпроситися у батьків на всеношну з подружками. Сьогодні ж це свято я завжди зустрічаю в сімейному колі. У цьому році, правда, сама пекти паски не буду, але обов'язково продегустую паски друзів. Скільки з'їм шматочків я не рахую, в цей день можу себе не обмежувати. А взагалі традиційне блюдо в нашій родині – це ікра з запечених овочів, готую її за одеським рецептом, всім дуже подобається".

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти