Першим це придумав Пітер Йєн, який зареєстрував свою торгову марку сушірріто ще 2008 року
<p><span>Новий тренд світової кухні. </span>Фото: instagram</p>
<p><span>Новий тренд світової кухні. </span>Фото: instagram</p>
<p><span>Новий тренд світової кухні. </span>Фото: instagram</p>
<p><span>Новий тренд світової кухні. </span>Фото: instagram</p>
<p><span>Новий тренд світової кухні. </span>Фото: instagram</p>
<p><span>Новий тренд світової кухні. </span>Фото: instagram</p>
<p><span>Новий тренд світової кухні. </span>Фото: instagram</p>
<p><span>Новий тренд світової кухні. </span>Фото: instagram</p>
<p><span>Новий тренд світової кухні. </span>Фото: instagram</p>
У світовій кухні з'явився новий тренд – гібридні продукти, які користуються попитом у любителів смачно поїсти.
Шаурма, хот-дог, піца і бурітто потроху втрачають свою популярність. Їм на зміну прийшов сушірріто.
Цей фаст-фут об'єднує в собі суші і буріто, коли в норі і рис для ролів загортають не рибу і морепродукти, а фарш, боби, томати, сир, авокадо і подібну начинку.
При цьому її щедро приправляють сальсою і пікантними соусами.
Примітно, що першим це придумав Пітер Йєн, який зареєстрував свою торгову марку сушірріто ще 2008 року.
Тепер же цей вид фаст-фуду став дуже популярним, а любителі сфотографувати свою їжу заполонили Instagram знімками з апетитним і трохи дивним перекусом під хештегом #sushirrito.
Ганна Ковпак
Редакторка Має 5-річний досвід роботи у написанні текстів lifestyle-тематики. Зараз зосередила свою увагу на психології та здоровому способі життя. Співпрацювала з інтернет-виданнями "Подробиці", "Вєсті". Любитель книг, красивих суконь та червоної помади.
Більше статей автора