Головна Сьогодні

У Кенії виготовили унікальний джин: у рецептурі — корінь ірису та рожевий перець

Одна пляшка коштує 2 700 гривень

У Кенії створили дебютний джин в алкогольній культурі з ягід ялівцю Procera. Він уже надійшов у продаж в Великобританії, про це пише Spirited Zine.

Ягоди для напою вирощують у високогір'ї Кенії. Рецептура джину також містить дев'ять локальних інгредієнтів із континенту, серед яких корінь марокканського ірису, сомалійський мед і мадагаскарський рожевий перець.

Джин Procera
Джин Procera
Фото: The Drinks Business

На сьогодні випущено лише 6 000 пляшок, а в цілому бренд виробляє тільки 100 одиниць в день. Procera продають в США, Гонконгу, Великобританії, Франції та Німеччини.

Один із креаторів Procera Роджер Йоргенсен впевнений, що використання свіжого африканського ялівцю зробить їх джин впізнаваним серед конкурентів.

Нещодавно ми також розповіли про популярні алкогольні міфи: чому можна змішувати алкоголь, а пити пиво на ранок похмілля – ні.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: The Drinks Business

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти