Новини по #тегу
свинина
Не існує жодного виду м'яса, з яким би баклажани не змогли "подружитися". Будь-яке м'ясо спочатку потрібно трохи обсмажити, а баклажани попередньо порізати, посолити і промити - так вони вбиратимуть менше масла
Для поркети потрібна хороша свиняча очеревина і спеції, обов'язкові серед яких фенхель і розмарин. Що більше промаринувати м'ясо в спеціях, то ароматніше буде поркета. Подають її як у гарячому, так і охолодженому вигляді
Це класичне поєднання, яке можна приготувати у різні способи - посмажити або стушкувати на сковороді, запекти в духовці або приготувати в мультиварці. Яблука подарують м'яса легку кислинку і фруктовий аромат
Ромштекс - смажений шматок яловичини або свинини, як правило філе. Перед смаженням його умочують у льєзоні, суміші з яєць і вершків, а готовим ромштекс вважається, коли при наколюванні виступає прозорий сік
Персики, яблука і груші - це не тільки випічка і варення, ці фрукти можуть ідеально підкреслити смак свинини або курки. Вони стануть головним інгредієнтом для салатів, в яких є сир або хамон
Нестабільні в своїй поведінці Водолії - це м'ясо перепілки, абсолютно впевнені в собі та вперті Козероги - це баранина, а легка в приготуванні курятина - це комунікативні Близнюки
У якості заправки тут не обов'язковий майонез, цілком підійдуть сметана або йогурт
Перед приготуванням м'ясо рекомендується традиційно замаринувати
Перед приготуванням м'ясо має бути кімнатної температури, а солити і перчити його треба наприкінці
Не нанизуйте м'ясо на холодні шампури і не використовуйте сіль дрібного помелу
Йтиметься не про розсольник
Рецепт запеченої свинини із сиром та спеціями
Буженина по-домашньому в фользі
Дізнаємося про маринади до курки, свинини, телятини і про правила приготування
Зважаємо на запах, текстуру та жир
Головне, не пересушити свинину, щоб вона залишалася ніжною і м'якою
Свинина прекрасно поєднується з сезонними фруктами, овочами і грибами
Готуємо медальйони зі свинини з яблуками, гірчицею і цибулею на сковороді
Рецепт тушкованої картоплі на сковороді з печерицями, маслюками і свининою
Рецепт запеченої свинини з грибами, помідорами, сиром і вершковим соусом