Новини по #тегу
заготовки
З урожаєм яблук можна справитися по-різному: спекти шарлотку, зварити компот, замочити їх, зробити мармелад або приготувати варення на зиму. Щоб заготівлі були ароматними, беріть міцні соковиті яблука
Ця пекуча заготівля, яка сподобається всім любителям гострого. Інгредієнти для салату можна нарізати пластинками або кружальцями. Крім баклажанів і спецій, можна брати помідори і болгарський перець
Квасолю на зиму консервують у власному соку, закривають разом з овочами і додають до заправок для борщу. Бобові мають бути с гладкою поверхнею і щільними, а перед приготуванням їх потрібно замочити на ніч
Баклажани на зиму можна заморозити, а можна приготувати баклажанну ікру, замаринувати в аджиці або зробити з ними овочевий салат на зиму. Для заготівель підходять тільки щільні та без пошкоджень овочі
Вибираючи перець, прослідкуйте, щоб він був міцним і пружним. При натисканні на овоч має поскрипувати, це означає, що плід стиглий. У хорошого перцю має бути зелений пружний хвостик
Їх можна засолити, замаринувати і заквасити. Бажано вибирати огірки завдовжки 7-12 см, темно-зеленого кольору зі світлими боками і яскраво вираженими "пухирцями". Насіння в таких плодах небагато, а м'якоть щільна і соковита
Мариновані томати чері - це смачно і красиво. Перш ніж братися за приготування, томати потрібно ретельно відібрати і підготувати. Для заготівель підійдуть тільки щільні, пружні та свіжі помідори без вм'ятин і плям
Набагато корисніше зробити сік із яблук в домашніх умовах, а не пити покупний сумнівної якості. Варіантів приготування яблучного соку дуже багато на будь-який смак.
Рецепт корисної закатки на зиму: кукурудзу можна заготовити цілими качанами, і тоді взимку ви зможете відчути смак свіжозвареного молоденьких качанів.
Солодкий, ароматний абрикосовий компот - головний напій літа. Існує кілька способів, як зварити компот і заготовити його на зиму.
Дізнайтеся, як правильно заморозити баклажани на зиму. Овочі можна бланшувати, відварювати, запікати, смажити, тушкувати і навіть заморожувати цілими.
Записуйте рецепти апетитних заготовок із кабачків і приготуйте на зиму вітамінні закуски з овочів на будь-який смак
Пропонуємо вам найкращі рецепти заготовок на зиму із сезонних овочів, які порадують в холоди насиченим літнім смаком, яскравим кольором і, звичайно ж, вітамінами.
Заморозити малину в силіконових формочках без цукру - простий і оригінальний спосіб, який допоможе зберегти максимум вітамінів. Мити ягоди не варто, інакше вони розм'якнуть і втратять форму
Ягоду потрібно буде перетерти з цукром, кількість якого можна регулювати. Потім варення можна розкласти по контейнерах і зберігати в морозильній камері. Розморожувати - за кімнатної температури
Смородину можна заморожувати, перетирати з цукром, готувати варення і вино. З червоної смородини виходить надзвичайно смачне желе. Ця ягода багата на пектин, тому желе добре застигає
Ця ягода багата на пектин, а отже, з неї виходять прекрасні варення, джеми і желе. Але найпопулярніша заготовка - чорна смородина, перетерта з цукром. Варення зі смородини має всі корисні властивості свіжих ягід
Головний секрет такої заготівлі полягає в тому, що баклажани потрібно попередньо запекти і очистити від шкірки. І звісно, всі овочі та зелень для баклажанної ікри мають бути стиглими і смачними
Перед заморожуванням ягоди треба обов'язково перебрати, краще не мити, так вона збереже форму. Якщо все-таки помити, то її потрібно обсушити. Найкращий спосіб зберегти корисні властивості малини - заморозити її цілком без цукру
Якщо ви плануєте, що взимку використовуватимете кабачки в супах або як один з інгредієнтів рагу, то їх потрібно порізати кубиками. Якщо випікатимете з них мафіни або смажити оладки, то овочі необхідно натерти