I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Як приготувати французький пиріг кіш: покроковий рецепт

Ця страва добра тим, що її можна подавати як в гарячому, так і в холодному вигляді

Смачний французький пиріг з овочами – кіш легко приготувати вдома, якщо використовувати простий рецепт від програми "Кулінарна академія Олексія Суханова", яку по суботах транслює канал "Україна".

Кіш – це відкритий французький пиріг. Ця страва добра тим, що подавати її можна як в гарячому, так і в холодному вигляді.

Реклама

Рецепт кіша був відомий ще в 16 столітті. Він по праву вважався стравою селянської кухні, оскільки для його приготування використовували залишки різних продуктів. Сьогодні ж ці пироги подають в дорогих ресторанах, а для їх приготування використовують свіжі і якісні інгредієнти

У програмі "Кулінарна академія Олексія Суханова" на каналі "Україна" шеф-кухар Тетяна Вербицька поділилася покроковим рецептом приготування французького пирога – кіша.

Інгредієнти для тіста:

Реклама
  • Масло – 100 г
  • Яйце – 20 г (трохи менше половини)
  • Вода – 40 г
  • Сіль – 1 ч. Л.
  • Цукор – 8 г (чайна ложка з верхом)
  • Крохмаль – 65 г (4 ст. Ложки без верху)
  • Борошно – 130 г
  • Інгредієнти для начинки:
  • Курка відварна і обсмажена з часником
  • Капуста брокколі – 250 г
  • Морква – 2 шт.
  • Помідори черрі бажано з хвостиками – 10 шт.
  • Будь-який твердий сир – 300 г
  • Інгредієнти для заливки:
  • Вершки 35% – 400 мл
  • Яйця – 4 шт
  • сіль
  • перець

1. У чаші міксера змішайте розм'якшене масло і борошно.

2. Послідовно додайте воду, сіль і цукор, яйця, змішані з крохмалем.

3. Перемішайте. Сильно вимішувати тісто не потрібно, тільки щоб змішалися інгредієнти.

Реклама

4. Сформуйте коржі товщиною 3 мм. Викладіть в суху форму з бортиками.

5. Випікайте в розігрітій до 160 градусів духовці 15 хвилин.

6. Залиште тісто в холодильнику на 12 годин.

7. Після цього добре вимішайте тісто.

Начинка

  • Відваріть курку і поріжте на шматочки.
  • Посмажте на невеликому вогні, додайте дрібно нарізаний часник.
  • Відваріть капусту брокколі в солоній воді (10-15 хвилин).
  • Тонко наріжте моркву круглими слайсами по 3 мм. Обсмажте на оливковій олії до апетитного кольору.
  • Часник дрібно наріжте і додайте до моркви майже в кінці обсмажування.
  • Викладіть морквяні слайси на паперові рушники.
  • Вийміть брокколі з води. Щоб вона зберегла гарний зелений колір – відразу опустіть її в крижану воду.
  • На дно пропечених кошиків з тіста викладіть натертий сир. Далі – порізану шматочками відварну курку, брокколі, морква, помідори.
  • Перемішайте яйця і вершки. Посоліть і поперчіть.
  • 10. Отриманою сумішшю залийте киши.
  • 11. Випікайте 15 хвилин при температурі 160 градусів.

Дивіться програму "Кулінарна академія Олексія Суханова" щосуботи о 9:00 на каналі "Україна".

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти