Куди поїхати у відпустку

Як правильно худнути

Готуємо джем з абрикос

Модні джинси

Тести

Найдорожче

Рецепт дня: смажені рисові кульки

Цей рецепт відмінно підходить, якщо напередодні ви приготували дуже багато рису

Є рецепт чудової і смачної страви, для якої підходять навіть залишки вчорашнього рису, пише sobesednik.ru.

Інгредієнти

  • 500 грамів вареного рису;
  • дві столові ложки молока, щоб додати об'єм масі;
  • дві столові ложки сиру;
  • сіль, перець, петрушка, зелена цибуля (за смаком);
  • одне яйце;
  • одна столова ложка дріжджів;
  • півсклянки борошна;
  • рослинна олію для фритюру.

Приготування

Цей рецепт відмінно підходить, якщо напередодні ви приготували дуже багато рису і він залишився в холодильнику. Змішайте рис з молоком, яйцем і сиром. Додайте інші інгредієнти, скачайте кульки розміром з фрикадельки і обсмажте в каструлі з заздалегідь розігрітою рослинною олією. Якщо у вас немає достатньої кількості масла, щоб занурити в нього всі кульки, просто обсмажте їх на сковороді.

Перед подачею викладіть кульки на паперову серветку, щоб вбралася зайва олія.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати смачний яблучний пиріг з лаваша.

Реклама
Найважливіші та найцікавіші новини завжди під рукою
Life Сьогоднi в telegram-каналi Пiдпишись на RSS-канал Life Сьогоднi на Google News
Реклама
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Гороскоп
Твій гороскоп на Сьогодні
Читати гороскоп
Just do it
Корисна порада на Сьогодні
Частіше проявляти емоції
Чому це важливо?
Лайфхак дня
Як швидко охолодити каву
Хакнути
Сольник зірки
MONATIK
31 липня / 20:00
5 головних концертів липня
Чи гідний сервіс на відпочинку в Україні?
Дізнатися більше про відпочинок
Спецпроект
Календар лайфхаків на літо
Липень
Лайфхаки за календарем
Гороскоп
Твій гороскоп на тиждень
18 - 25 липня
Читати гороскоп
Найдорожчий спецтопік
Дорожче просто не знайдеш
Оренда VIP-яхти — ₴27 000/година
За що такі гроші?
тест
Впізнаєш зірку за її модним образом?
Спробувати
Куди піти
Атмосферні тераси Києва для літніх вечорів
Хочу дізнатися!

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти