Є рецепт чудової і смачної страви, для якої підходять навіть залишки вчорашнього рису, пише sobesednik.ru.
Інгредієнти
- 500 грамів вареного рису;
- дві столові ложки молока, щоб додати об'єм масі;
- дві столові ложки сиру;
- сіль, перець, петрушка, зелена цибуля (за смаком);
- одне яйце;
- одна столова ложка дріжджів;
- півсклянки борошна;
- рослинна олію для фритюру.
Приготування
Цей рецепт відмінно підходить, якщо напередодні ви приготували дуже багато рису і він залишився в холодильнику. Змішайте рис з молоком, яйцем і сиром. Додайте інші інгредієнти, скачайте кульки розміром з фрикадельки і обсмажте в каструлі з заздалегідь розігрітою рослинною олією. Якщо у вас немає достатньої кількості масла, щоб занурити в нього всі кульки, просто обсмажте їх на сковороді.
Перед подачею викладіть кульки на паперову серветку, щоб вбралася зайва олія.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати смачний яблучний пиріг з лаваша.