Спробувати таку золоту, в прямому сенсі цього слова, картоплю можна в Нью-Йорку. І ціна в 200 доларів (понад 5 тисяч гривень) виправдана, адже готують її з особливих інгредієнтів, а зверху ще й золотом покривають.
Якщо такі гроші за страву ви не готові викласти – дізнайтеся, як приготувати картоплю фрі вдома в духовці.
Але секрет найдорожчої картоплі фрі в світі в трюфелі, пояснює шеф-кухар. Картоплю спочатку фарширують грибами, а потім до неї подають сирний соус з органічних вершків і трюфельним маслом. "Вишенькою на торті" є пелюстки справжнього золота, яким рясно посипають страву.
Цікаво, що незважаючи на таку високу ціну картоплі, бажаючих спробувати її багато. А купити страву просто прийшовши в ресторан – не можна, на такий делікатес треба записуватися в чергу. А вона, на секундочку, вже розтягнулася на два місяці вперед.
Коли чекати картоплю фрі в черзі два місяці не хочеться – можна скористатися швидким рецептом традиційної англійської страви від Гордона Рамзі. На приготування його страви фіш-енд-чіпс необхідно витратити тільки 10 хвилин. А це, на секундочку, найпопулярніша англійська страва ще з часів королеви Вікторії.
Читайте також:
- Риба та картопля фрі за 10 хвилин: швидкий рецепт традиційної англійської страви від Гордона Рамзі
- Як прискорити дозрівання картоплі в дощове літо: дієвий лайфхак
- 7 рецептів картопляних зраз із традиційними та найнесподіванішими начинками
- 7 ароматних страв у горщику, які обов'язково варто спробувати