Найспритнішого в світі кондитера обрали на міжнародному конкурсі випічки. Приз отримав 56-річний бельгієць П'єр Марколіні. Як проходив конкурс – далі в матеріалі.
Змагання майстрів солодощів через пандемію в цьому році провели віртуально. Журі, до складу якого входили незалежні журналісти, вибрали П'єра Марколіні одноголосно.
Бельгієць має свою шоколадну імперію, яка налічує 40 магазинів по всьому світу, в тому числі у Франції, Великобританії, Японії та Китаї.
Примітно, що звання чемпіона-кондитера він отримав не вперше, в минулий раз першість в солодкій справі бельгієць отримав в 1995 році у французькому Ліоні.
Тим часом американський рибалка зловив сома рекордних розмірів.