Головна Сьогодні

Лікарі розповіли, як сосиски і ковбаса вбивають організм

Фахівці радять відмовитися від вживання переробленого м'яса

Фахівці з Всесвітнього фонду дослідження раку запевняють, що щоденне вживання всього однієї сосиски може послужити причиною виникнення раку кишечника. За показником смертності рак кишечника випереджає лише рак легень.

Вживання переробленого м'яса (бекон, копчене м'ясо, салямі, окорок, сосиски) збільшують ризик захворювання на 20%. Професор фонду Мартін Уайзмен радить якщо не відмовитися від переробленого м'яса, то хоча б скоротити в раціоні його кількість.

Також перероблене м'ясо збільшує ступінь захворювання раком легенів, шлунка, стравоходу, простати.

Крім того, червоне м'ясо також впливає на розвиток даних хвороб, хоча і в меншій мірі. І перероблене, і червоне м'ясо "багаті" великою кількістю жиру і заліза, що сприяють розвитку злоякісних пухлин.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: UBR.UA

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти