Вчені радять вживати диню в сезон мінімум по 100 г на день, так як саме в дині міститься велика кількість вітамінів і мінералів, які здатні захистити організм людини від ракових захворювань та інсульту, передає "Ортодокс".
Експерти стверджують, що диня містить вітамін С, який важливий для росту і підтримки в нормальному стані всіх тканин тіла. Також багато видів динь містить вітаміни групи В, які успішно допомагають переробляти вуглеводи. Однак вчені знайшли ще одну вельми корисну властивість. Каротиноїди, якими багата диня, здатні захистити людину від ракових захворювань.
Також речовина під назвою антикоагулянт аденозин здатний розріджувати кров і знижувати ймовірність інсульту і захворювань серця. Тому медики рекомендують в літню пору частіше вживати диню.
Читайте також:
- Рак легенів підвищує ризик суїциду сильніше будь-якої іншої онкохвороби
- Юні українці на власному досвіді доводять, що рак можна перемогти
- Шеннон Доерті розповіла про повернення до зйомок після двох років боротьби з раком
- Зловживання спиртним збільшує ризик розвитку раку шкіри
- Медики навчилися лікувати рак за допомогою дорогоцінного металу
- У гітариста The Rolling Stones виявили рак
- Недбале ставлення до гігієни порожнини рота може викликати рак
- Українська журналістка бореться з рідкісним видом раку: "Лікарі рік не могли визначити, що у мене"
- Три порції шоколаду на тиждень можуть уберегти від інсульту – вчені
- Пародонтоз виявився причиною ракових пухлин