Головна Сьогодні

Вчені знайшли дивовижні властивості замороженої риби

Дієтологи з Норвегії вивчили хімічний склад цього продукту

Експерти в області здорового харчування з'ясували, що дешеві заморожені морепродукти мають такий же набір корисних поживних речовин, як і дорогі свіжі, що продаються в елітних супермаркетах.

Не варто вважати, що заморожена риба поступається свіжій в плані користі для здоров'я. У той час, як свіжа риба може зберігати свої корисні речовини лише протягом двох або трьох днів після вилову, заморожені продукти зберігаються 4-6 місяців в морозилці, при цьому вони містять той же самий набір нутрієнтів, як з'ясували дієтологи з Норвегії. Використовувані нині нові методики обробки і зберігання замороженої риби забезпечують найкращі якості продуктів протягом тривалого часу
.

Впершучергу,рибаповиннабутизамороженаякомогашвидшепіслявиловлювання.Рівеньзаморозкиінизькітемпературиповиннізалишатисястабільнимидлязбереженнякориснихпоживнихречовин.Подібногородурибане міститьнебезпечнихбактерій,воназберігаєсвоютекстуру,коліріконсистенціюнавищомурівніприправильномузаморожуванні.Цейпродуктєтакимжекориснимдляздоров'ялюдини,якісвіжариба.

Нагадаємо, раніше ми писали, які види риби небезпечні для здоров'я. Крім того, повідомляли, що риба  може вберегти від сліпоти.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: medikforum.ru

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти