Головна Сьогодні

З чим поєднувати шашлик: поради дієтолога

Спеції краще використовувати натуральні

Відомий лікар-дієтолог Світлана Фус розповіла, з чим краще поєднувати м'ясо, і яких продуктів варто уникати на пікніку. Про це пише womanel.com.ua.

"Шашлик обов'язково потрібно їсти з овочами, адже вони сприяють швидкому переварюванню і засвоєнню м'яса. Біофлавоноїди і вітамін С, що містяться в овочах, борються зі шкідливими канцерогенами", – радить дієтолог.

Оскільки овочів з грядки у травні ще немає, доведеться задовольнятися парниковими. Найкраще зупинитися на помідорах, моркві, цибулі, огірках. Редиску уникайте, бо вона накопичує багато нітратів. Також не захоплюйтеся солодким перцем, молодою капустою і кабачками.

Спеції варто використовувати натуральні: пряні трави, часник, кріп, петрушка, сіль, чорний перець. Майонез і кетчуп намагайтеся також їсти поменше.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти