Рецепт сніданку від Юлії Висоцької: слойки з беконом і яйцем

Не перетримайте блюдо в духовці, яйце має бути майже всмятку

Яйця в тісті з беконом

Складові:

  • тісто листкове бездріжджове (250 г) – 1 пласт
  • яйце – 8 шт.
  • тонко нарізаний бекон – 100 г
  • сир твердий – 100 г
  • гірчиця – 3 ст. л.
  • кріп сушений – 1 ч. л.
  • сіль морська – ½ ч. л.

Рецепт приготування:

1. Духовку попередньо розігріти до 200 °С.

2. Бекон викласти на деко і обсмажити в розігрітій духовці до золотистого кольору.

3. Тісто розкачати, розрізати на чотири частини, укласти в чотири невеликі вогнетривкі форми, так щоб дно і стінки були покриті тістом, і відправити на кілька хвилин в розігріту духовку.

4. Сир натерти на тертці і більшу частину перемішати з гірчицею.

5. Форми з тістом вийняти з духовки, розкласти в них сирно-гірчичну начинку.

6. Розбити в кожну по 2 яйця, покласти по кілька шматочків бекону.

7. Зверху присипати натертим сиром.

8. Повернути форми в духовку і запікати яйця 12-15 хвилин.

9. Готову страву посипати кропом і сіллю.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, як запекти яйця в авокадо. Крім цього, ми ділилися рецептом класичної шакшуки з овочами.

Дивіться відео, як приготувати білковий сніданок фул медамес:


Реклама
Найважливіші та найцікавіші новини завжди під рукою
Life Сьогоднi в telegram-каналi Пiдпишись на RSS-канал Life Сьогоднi на Google News
Реклама
Гороскоп
Твій гороскоп на Сьогодні
Читати гороскоп
Just do it
Корисна порада на Сьогодні
Їсти ягоди щодня
Чому це важливо?
Лайфхак дня
Як бюджетно оновити гардероб
Хакнути
Сольник зірки
DOROFEEVA
31 липня / 20:00
5 головних концертів липня
Чи гідний сервіс на відпочинку в Україні?
Дізнатися більше про відпочинок
Спецпроект
Календар лайфхаків на літо
Липень
Лайфхаки за календарем
Гороскоп
Твій гороскоп на тиждень
25 - 31 липня
Читати гороскоп
Найдорожчий спецтопік
Дорожче просто не знайдеш
Оренда VIP-яхти — ₴27 000/година
За що такі гроші?
тест
Чи зможеш відрізнити дизайнерський одяг від речей з ринку?
Спробувати
Де купатися
Топ пляжів недалеко від Києва
Хочу дізнатися!

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти