Головна Сьогодні

Правила зустрічі року Жовтого Собаки: багато м'яса і зелені, але без свічок

Як просто зібрати правильне новорічне застілля

Щобнаступнийрікбуввдалиміщасливим,вартоприпідготовцісвятаврахувативподобання символу майбутнього року — Жовтого Земляного Собаки. За словами майстрів феншуй, собака любить смачно поїсти, тому оцінить рясний і щедрий стіл. У нього є тварини-друзі, тому необхідно забезпечити гарне ставлення до Тигра, Коня, Вівці (Кози), Кролика і Свині. Краще виключити з меню свинину, конину і баранину, а ось яловичина, курка і дичина впишуться ідеально. Зелень дуже люблять Кінь, Кролик і Свиня, тому її має бути на столі багато. Ще Кролику і Свині сподобаються морква, буряк, картопля і капуста. Як підготуватися до зустрічі року Собаки, нам розповів Ігор Колесник, консультант і викладач феншуй.

Місце зустрічі: м'ясо, зелень і охра

Це свято маєбутимаксимальнопростим,невимушенимідомашнім-такимже,якіпокровителькароку.Правилостосується нетількистрав,алетакождекорустолуікомпанії,вякійвибудетесвяткувати:запросітьнавечіркуріднихінайближчихдрузів.
  • Чим пригощати
Основна страваобов'язковомаєбутим'ясною:підійдутькласичністейки,рулька,відбивні,шашликта інше.Вітаютьсяхолоднім'яснізакуски:нарізанашинка,ковбасаіпаштет,аосьвідхолодцюкращевідмовитися.Поставтенастолівеликітарілкизісвіжимхлібом.
  • Щоб порадувати

Собаку,зробітькомпліментйогоголовномукольору-жовтому і оранжевому:нехайнастолібудутьовочітафруктивсіхвідтінківсонця.Собачка-відомийласун:передбачтевменювсілякісолодощі.Алебудьтепростіше:не вартоприсвячуватиготуванню2-3дня,стравиповиннібутипростіішвидкі.

  • Декор столу
Виберітьпростуглиняний посуд,лляніскатертини,скромнісерветки.Якщоувасмасивнийдерев'янийстілвсільському стилі,використовуйтейогобезскатертини:простихполотнянихсерветокпідтарілкибудедосить.Кольоривсьогодекорутежповиннібутиприроднимиінатуральними:ідеальнопідійдутьвсівідтінкижовтого,коричневого,золотого,помаранчевого,бежевого,пісочного,болотного,гірчичногоіпопелястого.
  • Символ

Длядеякихгосподиньіснуєвелика спокусаздивуватигостейблюдому виглядісобаки.Алекрасивовонобудевиглядатитількидопершогозануренняложкив"кулінарнийшедевр",апотімстоятирозкиданийінегарним,щонавряд чиприпаде додушісимволуроку.Кращеприкрасьтестілкерамічноюабоплюшевоюфігуркоюжовтоїсобачкивзнакповаги.

  • Без вогню

Відбудь-якоговідкритоговогнювартовідмовитися-собакайогобоїться.Постарайтесяне запалюватисвічокі невикористовуватибенгальськівогні.Якщовжедужехочеться,можнапоставитиоднувеликусвічкувцентрістолу.Відмовтесяівідароматизованихпаличок-різкіінезвичнізапахидратуютьГосподинюроку,аджеунеїдужетонкийнюх.Нехайвсі ароматибудутьживими-мандарини,хвояі,звичайно,смачнем'ясо.

  • Поменше води

ПрийдешняноворічнанічмаєенергетикусильноїянськоїВоди.До тогожніч-часцієїстихії.Томудодаватипід чассвяткуваннящерідину-багатопити,готуватиззамороженихпродуктів,їсти рибу-небажано.Будьтестриманізалкоголемівзагаліпростозрідинами,томущоможнанавсіхрівняхперевантажитисвоюсечостатевусистему,іниркиможутьне впоратися.Якщобудетевживатиалкоголь,тотрохиітількиякіснінапої,якіне принесутьшкоди.

  • Одяг і аксесуари
ЗустрічатиНовийріккращеводязізнатуральнихтканин.Підійдутьнаряди теплих відтінків — мідь, золото, гірчичний, охра, всі варіації бежевого. Собака-істотадоситьтрадиційна,алелюбитьповеселитися,томувіддайтеперевагунарядам,вякихвамбудекомфортноі які небудутьутрудняти рухів,коливамраптомзахочетьсяпогративсніжки,побіситисянавулиціабовідправитисядоміської ялинки.

Індивідуальний підхід

  • Ігор Колесник, Консультант і викладач феншуй

Феншуй-дужеіндивідуальненавчання,загальнихпобажаньяктаких неіснує.Можнавиділитибазовіречі,якихпотрібнодотримуватися,алещобцедійснодопомоглоіполіпшиложиття,необхідноотриматиіндивідуальнуконсультацію.Цеможнапорівнятизроботоюлікаря.Звичайно,можна,самомусобіпоставитидіагнозіпризначитилікування,алегарантій,щовивилікуєтеся(ащощестрашніше-не зробитесобіщегірше)-доситьмало.

Наприклад,мискладаємосязтого,щоїмо.Івзалежностівідтого,чогоне вистачаєкожній людиніможнакоригуватираціон.Наприклад,комусьрекомендованоїститількисвинину,іншомусобачатину,акомусь-не варто їстим'ясавзагалі.Якщоне вистачає"вогню"-варто їстиконину(вважаєтьсягарячимм'ясом),атим,укогонедолік"води"-звернутиувагунарибута іншіпродукти,якіпіддавалисязаморожуванню.
ДляНоворічногостолувибирайтетіпродукти,яківамподобаються,головне,щобвонибулисвіжііякісні.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти