Головна Сьогодні

Чому не можна купувати пельмені в магазині: фото з виробництва

На заводі в якості начинки для напівфабрикатів використовують кістки, шкури та інші відходи

Правозахисник Володимир Косенко на своїй сторінці в мережі Facebook розмістив пост, в якому розповів, як українські виробники насправді виготовляють начинку для пельменів, вареників та інших напівфабрикатів.

"Брат мій працює на виробництві всіма улюблених пельменів, вареників та іншої смакоти, яку ви готуєте на швидку руку. Тому ми і не купуємо ці продукти. Ні, не тому, що він тягає в рукаві пельмені, а тому, що все "м'ясо" , яке міститься в таких продуктах – це обвалювання. Обваляне м'ясо є в т.ч. і в колбасюах, сосисках та інших м'ясовмісних продуктах, які коштують всі гроші світу", – написав Володимир Косенко.

screenshot_8_09

Чоловік пише, що на заводі в якості начинки для виробів використовують тільки кістки, шкури та інші відходи.

"Це кістки, шкури, обрізані тушки курей та іншої мертвечини, які засовують в спеціальний барабан (на подобі пральки), він крутиться, залишки того, що залишилося на цих "продуктах" за рахунок ударів об стінки, відстають від кісток і звалюються в якесь подобу фаршу з сполучних тканин, жиру та інших радощів".

24174660_1487440841303547_7685280919075064655_n

Фото: facebook.com/volodimir.kosenko

Для того, щоб підтвердити свої слова, правозахисник розмістив знімок "чудо-начинки".

"На фото ті самі кістки з яких утворюється начинка улюблених пельменів, вареників, котлеток по-домашньому", – повідомив він.

Нагадаємо, раніше ми писали, як виробники підробляють продукти і як розпізнати обман. Крім цього, сайт "Сегодня" повідомляв про небезпечні продукти на ярмарках.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти