З літакової їжею пов'язано чимало міфів, які поширюють, в тому числі, і самі співробітники авіакомпаній. Так, знаменитий шеф-кухар Гордон Рамзі навідріз відмовляється приймати їжу на борту, пояснюючи це багаторічним досвідом роботи в Singapore Airlines.
СЧи варто їсти в літаку? А якщо так, то що? Відповідь на це питання дав директор кулінарного підрозділу повітряних шеф-кухарів Азіатсько-Тихоокеанського регіону Фріц Крос. Він назвав в інтерв'ю CNN дві найбезпечніших страви, які можна знайти в меню літака. За його словами, це яловичина і рис.
"Стюарди можуть знову і знову розігрівати яловичину, але вона від цього не стане гіршою", – зауважив Фріц.
Те ж можна сказати і про рис. А ось пасти, риби і курки на борту літака краще уникати: від частого нагрівання ці страви втрачають свої смакові і поживні якості.
Також Фріц Крос не радить пити під час польоту гарячі напої. Справа в тому, що контейнери з гарячою водою на борту складно чистити і відбувається це вкрай рідко. Краще віддавайте перевагу соку або воді.
Нагадаємо, раніше психологи розповіли, що вибір місця в літаку відображає характер людини.
Дивіться відео, які поїзди запустять в Україні до новорічних свят:
Читайте також: