М'ясний рулет з курагою, беконом і горіхами, запечений в тісті, – це ароматне і смачне блюдо на всі випадки життя.
Свинина в тісті з начинкою
Інгредієнти:
- 500 г свинячої вирізки
- 50 г кедрових горішків
- 50 г кураги
- 1 ст л мелених сухарів
- 2-3 смужки бекону
- 400 г листкового тіста
- сіль, перець
- 1 ч.л. негострої гірчиці
- 1 ч.л. соку лимона
- 1 ст.л. оливкового масла
- 1 яєчний жовток
Рецепт приготування:
1. Покласти м'ясо на обробну дошку. Зробити по центру уздовж волокон надріз, не доходячи до низу 1/2 см. Розсунути м'ясо руками і зробити глибокі поперечні надрізи всередині шматків пласта справа і зліва, уздовж, не доходячи до кожного краю 1/2 см. Розкрити шматок м'яса як книгу.
2. Надрізати потовщені місця, якщо вони є, накрити м'ясо плівкою і відбити молотком так, щоб товщина шару була 1,5-2 см. М'ясо посолити і поперчити, намазати гірчицею і соком лимона. Згорнути і дати помаринувати близько півгодини.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
3. Горішки підрум'янити на сухій сковорідці. Курагу порізати невеликими шматочками. Бекон дрібно порізати і посмажити до золотистого кольору.
4. Змішати курагу, горіхи, бекон і сухарі, посолити за смаком. Підготовлений фарш покласти на середину шматка м'яса, згорнути в рулет і обв'язати ниткою.
5. Обсмажити на оливковій олії з усіх боків, зняти нитку і охолодити.
6. Розкачати разморожене тісто, укласти на нього м'ясний рулет і акуратно загорнути.
7. Змастити тісто зверху жовтком і відправити в духовку на 20-25 хвилин. Подавати страву теплою.
Порада: перед запіканням м'ясний рулет з начинкою можна присипати кунжутом.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом свинячих стейків в томатному соусі з овочами. Ми також розказували, як запекти курячі грудки в беконі.
Дивіться відео, як приготувати плов з морепродуктами:
Читайте також: