Ми звикли їсти на сніданок бутерброди і яйця. Але можна поекспериментувати і приготувати вранці традиційний суп колумбійських селян – чангуа.
Спочатку нагріваємо в каструлі воду і молоко в каструлі з товстим дном. Тим часом ріжемо очищений картопля маленькими шматочками. Відправляємо в каструлю і накриваємо кришкою.
Часник чистимо і ріжемо слайсами, додаємо до картоплі. Прогріваємо, додаємо спеції і вершкове масло. Дрібно ріжемо петрушку, додаємо в суп.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
На сковороді розігріваємо суміш рослинної олії і вершкового масла, обсмажуємо скибочки тостового хліба.
Коли картопля звариться, вбиваємо яйця в суп. Робити це потрібно так, щоб жовток залишився цілим.
Наливаємо суп в тарілку, додаємо трохи сиру і нарізану зелену цибулю. Їмо разом з підсмаженою хлібом.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом місо супу. Також ми розповідали, як приготувати пісні супи.