Фаршировані крабові палички – це смачна і нескладна в приготуванні закуска, яку можна подати на святковий стіл.
Перш за все, нам потрібно підготувати крабові палички. Ми будемо їх розморожувати, тому найкраще вийняти крабові палички з упаковки і залишити при кімнатній температурі.
Дуже дрібно нарізати очищену цибулю, щоб начинка була незвичайно ніжною. Після цього подрібнити вимиті печериці.

Розігріти сковороду з рослинною олією, додати туди цибулю і гриби. Смажити кілька хвилин, час від часу помішуючи.
Яйця відварити круто, остудити і почистити. Натерти на дрібній тертці. Після цього натерти твердий сир. Дуже дрібно нарізати шинку.
Перемішати всі інгредієнти для начинки в сковороді, додати сметану. Додати рубану зелень і ще раз перемішати.
Крабові палички розгорнути і наповнити начинкою (1 ч.л. на 1 паличку). Знову згорнути їх в рулетики. Поставити готову закуску в холодильник приблизно на годину. Перед подачею прикрасити фаршировані крабові палички зеленню.
Довідка: основою крабових паличок є філе білої риби, такої як хек і минтай. Це низькокалорійний продукт, який жодним чином не вплине на фігуру.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом закуски з авокадо і крабових паличок.
Читайте також: