Головна Сьогодні

Лайфхак дня: як вживати фрукти, щоб вони приносили користь організму

Ці поради допоможуть вам зробити фрукти більш смачними та корисними

Відео: "Ранок з Україною" (Телеканал Україна)

Виявляється, фрукти не здатні приносити користь, якщо їх неправильно вживати. Які помилки варто виправити, щоб фрукти були і смачними, і корисними?

Перший фрукт – грейпфрут. Тут все дуже просто: щоб він не гірчив, потрібно зняти шкірку і розділити плід на часточки. Вся гіркота міститься в білій плівці, тому слід акуратно її видалити. Так грейпфрут принесе вам тільки задоволення.

Щоб хурма була гіркою і терпкою, потрібно обов'язково заморозити її перед вживанням. Коли плід відтане, його смак стане набагато кращим. Терпкість і гіркота зникнуть без сліду.

Апельсини слід обов'язково добре помити, і їсти разом зі шкіркою. Якщо цього не робити, 50% вітамінів підуть геть. Тому нарізайте фрукт разом з шкіркою, щоб максимально наситити організм корисними речовинами.

І ще одне дуже важливе правило: організм людини здатний засвоїти лише один фрукт на добу, не більше. Тому даремно витрачати гроші не варто. Користуйтеся цими порадами, і ви завжди будете здорові.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" повідомляв, які фрукти корисні для схуднення. Також ми писали, які добавки допоможуть зробити вівсяну кашу не тільки смачною, але й корисною.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти