Головна Сьогодні

Як правильно харчуватися на роботі

Дієтологи радять обов'язково снідати, а обіди брати з собою

Згідно зі статистикою,третину свого життялюдина проводитьнароботі,а багатоперебиваютьсяперекушуваннями,щошкідливодляздоров'я.

Фахівцірадятьранокпочинати зісніданку.Самесніданокзаряджаєенергієюнавесьдень.Він не тількинасититьорганізмпоживнимиречовинами,а йдозволитьуникнутипереїданняпротягомдня.



Збираємообідіз собою



Дешевизнаішвидкість приготуваннясупівікашз пакетиків,робитьїх дужепопулярноюофісноюстравою.Алевони практично немістятьпоживнихречовин,затешкідливих- хочвідбавляй.

Протягомднянашорганізмзазнаєстадіїпідйомуз найбільшоюактивністю ізанепаду.Їжа,якамістить багатобілку,стимулюєобмінречовині даєпоштовхдляроботинервовоїсистеми.В якостітакого "розбурхує"обідупрекраснопідійдем'ясоаборибазгарніромзі злаків.



Кориснікомпоненти



Горіхимістять великукількістьбілківівуглеводів.Вонишвидковпораютьсязсимптомамивтомиізаповнятьенергетичні витрати.



Сухофруктибагатінамікроелементи-залізо,кальцій,магній,калій,якінеобхідні протягомробочогодня.

Швидке насиченнядаютькисломолочніпродукти,а,крім цього,вони дуже кориснідлятравноїсистеми.

Працівникирозумової праціне з чутокзнайомі зіспадомробочого настрою.Втакомувипадку,швидкою допомогоюдлямозку можестатишоколадічашкакави.Цехорошийстимулятор,якщо потрібнотерміновоструснутися.Однак фахівцірадять незабуватипро почуття міри.

Дужеважливо,кажутьлікарі,щоднядотримуватися режимухарчування.Їжуслідприймативодніітіж години.Нашшлунокзвикаєдо розпорядкутак,щов певний"обідній"часпочинає вироблятишлунковийсік.Це,всвоючергу,допомагаєкращезасвоюватиїжу.

За матеріалами: taybuy.ru

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти