У відомому виданні журналістка розповіла американцям про те, чим корисний український борщ
Як відомо, в Україні існує так званий індекс борщу, за яким визначають ціни на продуктовий набір для культовох страви. У минулому році, як повідомлялося, ціна дещо піднялася.
А ось на сторінках The Washington Post журналісткою Еллі Крігер опублікований нарис про те, де борщ називається ніяк не інакше, ніж "розкішна їжа", і йдеться про його користь.
"Іноді я купую продукти з конкретним рецептом, але частіше я виходжу на ринок і нехай інгредієнти говорять зі мною. Недавня поїздка туди завантажила мої сумки купою чудових свіжих овочів: моркви, буряка, кореня селери і цибулі, поряд з гарною твердою головкою капусти", – йдеться в статті.
За словами Крігер, вона думала, що приготувати з цих овочів, поки на думку не спало по-справжньому унікальне блюдо – борщ.
Журналістка впевнена, що жодна страва не може подати ці інгредієнти більш синергично, перетворюючи овочі в домашню їжу, як український борщ.
Нагадаємо, влітку 2017 року в кращих ресторанах Нью-Йорка з'явилися український борщ, голубці і вареники.
А у вересні 2017 року Тернопільській області провели гастрономічний фестиваль незвичайних рецептів борщів.
Юрій Божко
випусковий редактор 20 років в журналістиці - телебачення, друковані ЗМІ, інтернет-ЗМІ.
Почав кар'єру у 2000 році журналістом новин на телекомпанії ВІККА, потім редактор, автор і ведучий програми "Оперативний виклик" на цьому телеканалі. Після - редактор відділу в газеті "Земля Черкаська", потім - в журналі "Рейтинг".
З 2005 року - працював в медіахолдингу "Ньюс Медіа", газета "Життя, як воно є", - журналістом, редактором відділу, заступником головного редаактора. Потім працював заступником головного редактора в газеті "БЛІК".
В інтренет-ЗМІ з 2011 року. Був заступником головного редактора сайту "Багнет", після - редактором відділу інформагентства УНН, потім головним редактором порталу JoInfo.ua. Згодом разом з колегами створили і запустили в роботу сайт "Народна правда", де я був заступником головного редактора.
З 2017 року - випусковий сайту "Сегодня".
Сторінка в Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100001128751277
Сторінка в Instagram ^ https://www.instagram.com/iurii.bozhko/
Більше статей автора