Головна Сьогодні

"Гірке" довголіття

Користь від їжі, приправленої чим-небудь остреньким, є

Багато народіввзагалієприхильниками такоїїжі.Гіркіприправиу великій кількостівходять доїхнаціональних страв, створюючинепередаванийгастрономічнийколорит,пише "Ортодокс".

Анещодавно з'ясувалося:гостраїжапри регулярномуїївживанніздатнапродовжувати життя!Правда, поки незрозуміло,які конкретноприсутні вспеціяхбіоактивні речовинивиявляються настількикорисними.Китайськівчені зНаціонального центруконтролюіпрофілактикизахворювань впродовжсеми роківвідстежувалираціонпівмільйона (!) своїх співвітчизників.

Ізробили висновок:ті, хтоволіє непрісну, агостру їжу, гинутьвід респіраторнихі онкологічних захворювань,а такожішемічної хворобиначотирнадцять відсотківрідше.Вониж меншесхильні до інфекцій.При цьому неважливо,чи великіу людейдоходи, де вони живуть-в селі абомісті,жінкацечи чоловік.Також, виходячи зспостереженькитайців, шанувальникигострого перцюмають схильністьдо поїданнячервоного м'яса,алкоголю і куріння.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти