"Гірке" довголіття
Користь від їжі, приправленої чим-небудь остреньким, є
Багато народіввзагалієприхильниками такоїїжі.Гіркіприправиу великій кількостівходять доїхнаціональних страв, створюючинепередаванийгастрономічнийколорит,пише "Ортодокс".
Анещодавно з'ясувалося:гостраїжапри регулярномуїївживанніздатнапродовжувати життя!Правда, поки незрозуміло,які конкретноприсутні вспеціяхбіоактивні речовинивиявляються настількикорисними.Китайськівчені зНаціонального центруконтролюіпрофілактикизахворювань впродовжсеми роківвідстежувалираціонпівмільйона (!) своїх співвітчизників.
Ізробили висновок:ті, хтоволіє непрісну, агостру їжу, гинутьвід респіраторнихі онкологічних захворювань,а такожішемічної хворобиначотирнадцять відсотківрідше.Вониж меншесхильні до інфекцій.При цьому неважливо,чи великіу людейдоходи, де вони живуть-в селі абомісті,жінкацечи чоловік.Також, виходячи зспостереженькитайців, шанувальникигострого перцюмають схильністьдо поїданнячервоного м'яса,алкоголю і куріння.
Підпишись на наш telegram
Лише найважливіше та найцікавіше