Головна Сьогодні

Їжа у фастфудах і ресторанах нічим не відрізняється – вчені

Раніше дослідники вважали, що в дорогих закладах продають виключно здорові інгредієнти

Вчені прийшли до висновку, що продукти харчування, які готуються в ресторанах, є такими ж шкідливими, як і фастфуд, повідомляє "Ортодокс".

Таку інформацію фахівці повідомили після здійснення комплексу випробувань та дослідів. Виявилося, що приготовлені вдома продукти є найкращим варіантом для людини. Фахівці рекомендують контролювати обсяг споживаних жирів, калорій та інших речовин. Лікарі встановили, що в ресторанах чоловіки і жінки збільшують кількість спожитої шкідливої їжі.

Раніше дослідники вважали, що в дорогих закладах продають виключно здорові інгредієнти. Однак, здійснюючи новий експеримент, науковці зафіксували, що відвідування ресторану схоже з походом у фаст-фуд. Слід зауважити, що автори проектів задіяли 18 тисяч добровольців. У всіх респондентів запитували, наскільки часто вони їдять шкідливі продукти.

Підсумки лабораторних випробувань показали, що хлопці і дівчата, які віддають перевагу товарам швидкого приготування, вживали в середньому на 190 калорій більше, ніж прихильники домашнього харчування. При цьому відвідувачі ресторанів їли на 187 калорій більше, ніж любителі домашньої їжі.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти