Головна Сьогодні

Що приготувати зі свинини: філе-міньйон з овочами

Для цього французького блюда вам знадобиться свиняча або яловича вирізка

Цей рецепт обійдеться недорого, але прекрасно підходить для званих вечерь. Ваші друзі оцінять аромат цієї страви і поєднання ніжного м'яса з яскравими овочами.

Філе-міньйон з овочами
Інгредієнти на 6 порцій:

  • 1 кг тонкої вирізки
  • 2 червоних перця
  • 3 моркви
  • 3 кабачка
  • 3 помідори
  • 2 гілочки свіжого чебрецю
  • 2 листи шавлії
  • оливкова олія
  • 1/2 склянки сухого білого вина
  • 1 стакан води
  • сіль і перець

Час приготування: 75 хвилин

1. У сотейник вилийте 2 столові ложки оливкової олії і обсмажте в ньому філе-міньйон (шматки м'яса товщиною 3-5 см) до золотистого кольору з двох сторін. Готове філе викладіть на тарілку і відставте в сторону.

2. Всі овочі наріжте соломкою, викладіть в сотейник і обсмажуйте на сильному вогні 10 хвилин, часто перемішуючи. Додайте подрібнену цибулю і часник.

3. Готове філе викладіть зверху на овочі і залийте білим вином, посипте травами, сіллю і перцем. Зменшіть вогонь і готуйте 45 хвилин під закритою кришкою.

4. Блюдо подавати гарячим. На тарілки спочатку потрібно викласти овочі, а зверху – два-три медальйона м'яса.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептами смачних м'ясних страв, які можна приготувати до свята.

Дивіться відео, як зробити молоток для відбиття м'яса:


Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: womenclub.ru

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти