Цей рецепт обійдеться недорого, але прекрасно підходить для званих вечерь. Ваші друзі оцінять аромат цієї страви і поєднання ніжного м'яса з яскравими овочами.
Філе-міньйон з овочами
Інгредієнти на 6 порцій:
- 1 кг тонкої вирізки
- 2 червоних перця
- 3 моркви
- 3 кабачка
- 3 помідори
- 2 гілочки свіжого чебрецю
- 2 листи шавлії
- оливкова олія
- 1/2 склянки сухого білого вина
- 1 стакан води
- сіль і перець
Час приготування: 75 хвилин
1. У сотейник вилийте 2 столові ложки оливкової олії і обсмажте в ньому філе-міньйон (шматки м'яса товщиною 3-5 см) до золотистого кольору з двох сторін. Готове філе викладіть на тарілку і відставте в сторону.
2. Всі овочі наріжте соломкою, викладіть в сотейник і обсмажуйте на сильному вогні 10 хвилин, часто перемішуючи. Додайте подрібнену цибулю і часник.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
3. Готове філе викладіть зверху на овочі і залийте білим вином, посипте травами, сіллю і перцем. Зменшіть вогонь і готуйте 45 хвилин під закритою кришкою.
4. Блюдо подавати гарячим. На тарілки спочатку потрібно викласти овочі, а зверху – два-три медальйона м'яса.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептами смачних м'ясних страв, які можна приготувати до свята.
Дивіться відео, як зробити молоток для відбиття м'яса:
Читайте також: