Овочевий салат з бринзою і хурмою обов'язково сподобається любителям оригінальних поєднань. Його тонкий смак підкреслить суміш пряних італійських трав.
Салат з хурмою
Інгредієнти:
- 2 невеликі хурми
- 1 червоний болгарський перець
- червона цибулина
- лимон
- 200 г бринзи або фети
- листя салату
- оливкова олія
- італійські трави (чебрець, базилік, паприка, орегано)
- сіль
Рецепт приготування:
1. Листя салату помити, обсушити і порвати руками.
2. Перець очистити від насіння і нарізати смужками.
3. Хурму за бажанням почистити і розрізати на часточки.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
4. Очищену червону цибулю порізати тонкими півкільцями.
5. Фету нарізати кубиками або розкришити.
6. На дно тарілки викласти салатне листя. Зверху розкласти перець, червону цибулю, хурму і сир.
7. Полити салат лимонним соком і олією, посипати італійськими травами. Дати настоятися в холодильнику протягом 15-20 хвилин перед подачею.
Порада: за бажанням салат можна посипати підсмаженими горіхами – кедровими, мигдальними або волоськими.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати смачний пиріг з хурмою і горіхами. Сайт "Сегодня" також ділився рецептом сирної запіканки з хурмою.
Дивіться відео, як приготувати поживний сніданок з бобових: