Чим задобрити Козу: страви для новорічного столу

Подаємо до столу овочі, сири, креветки і випічку

До Нового року залишається трохи менше трьох тижнів, а тому саме час подумати про святкове меню. Символ прийдешнього 2015 року за східним календарем – синьо-зелена Коза (або ж Вівця), до того ж ще й дерев'яна. Щоб добре "зарекомендувати" себе в її очах, треба ставити на стіл побільше овочів, грибів, коренеплодів і фруктів, все-таки коза – тварина травоїдна. Про козлятину краще забути, з м'ясного підійдуть страви з курки, індички або кролика. Риба і морепродукти, а також різноманітні сири теж будуть доречні, та й хліб з різною випічкою припадуть символу року до душі. Десерти вибирайте ті, у складі яких є молоко, сир або йогурт. Як напої Коза оцінить вино або свіжовичавлені соки. Декоруючи святковий стіл, можна використовувати прикраси з дерева, столові прилади з нього ж (наприклад, сільничку і перечницю), букетики із зелені, зелені й сині серветки.

1_14

Реклама

2_41

3_24

По клику – большое изображение.

Реклама

4_13

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти