Найчастіше червону рибу смажать на сковороді або на грилі, або запікають у духовці. Ми розповімо, як приготувати форель з картоплею і сирним соусом. Це швидка, але ефектна страва, яку можна приготувати на свято.
Дивіться відео, як вибрати річкову форель:
Форель з картоплею в духовці
Час приготування:
- 45 хвилин
Калорійність:
- 133 ккал
Інгредієнти:
- 2 стейка форелі
- 3-4 шт. картоплі
- 50 г сиру
- 2 ст. л. сметани, йогурту або майонезу
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Зелень – за смаком
Спосіб приготування:
- Стейки форелі промити і обсушити.
- Картоплю очистити і нарізати скибочками.
- Сир натерти на тертці і змішати в мисці з йогуртом, сметаною або майонезом.
- Картоплю посолити і поперчити, змішати з сирною заправкою. Залишити одну ложку для риби.
- Викласти картоплю в форму для запікання. Зверху помістити форель і змастити сирною заправкою, що залишилися.
- Запікати в духовці при 180 ° С 30-35 хвилин. Готову страву посипати подрібненною зеленню.
Як подавати червону рибу
До запеченої форелі з картоплею можна подати салат зі свіжих овочів, скибочки лимона і соус тартар.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати теплий салат з брокколі і лосося . "Сьогодні" також ділилися рецептом рулету з лаваша з лососем .