Закусочні трикутники з курячим фаршем і зеленню можна подавати на сніданок, обід або вечерю. Це дуже проста і дуже ситна страва.
Покроковий процес з відео від Григорія Германа, ведучого програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", дивіться нижче.
Вафельні трикутники з фаршем
Час приготування:
- 30 хвилин
Складові:
- 1 упаковка вафельних коржів
- 300 г курячого фаршу
- 100 мл соєвого соусу
- 5 яєць
- Зелень
- Паприка
- Мускатний горіх
- Суміш перців
- Сіль
Спосіб приготування:
- Змішайте в мисці фарш, соєвий соус, паприку, мускатний горіх і перець. Додайте нарізану зелень.
- Збийте яйця в мисці.
- Візьміть корж, намажте його фаршем. Злегка змочіть руки у воді і примніть. Накрийте другим коржем. Розріжте на трикутники.
- Умочуючи вафельні трикутники у збите яйце, обсмажте в олії з двох сторін.
Як подавати трикутники
Подавайте закуску гарячою разом із зеленню і будь-якими соусами на свій смак.
Нагадаємо, раніше Григорій Герман ділився рецептом цибулевого хліба. Ведучий також показав, як приготувати фаршировану пекінську капусту.