I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Закуски на 8 Березня: 5 найнесподіваніших рецептів

Спробуйте приготувати і здивувати гостей

Продовжуємо ділитися рецептами до 8 Березня. Цього разу – оригінальними закусками, які влаштують навіть найвимогливіших. До речі, якщо ви не визначилися з подарунками на 8 Березня, а ваша мама, сестра або подруга доволі вибагливі та заслуговують чогось неординарного, зазірніть у наш календар березневих свят.

Печериці з начинкою з кукурудзяного пюре

Реклама
Фото: instagram.com/gala_lafer/

Інгредєнти

  • Королівські печериці – 400 г
  • Цибуля-шалот – 2 шт.
  • Оливкова олія – 1-2 ст. л.
  • Консервована кукурудза – 300 г
  • Сухий чебрець – 2 ч. л.
  • Куркума – 1/2 ч. л.
  • Пармезан – 30 г
  • Сіль, петрушка – за смаком

Спосіб приготування

  1. Розігріти духовку до 180° С. Гриби промити, викласти на паперову серветку, очистити.
  2. Ніжки вийняти з капелюшків, дрібно нарізати. Цибулю нарізати невеликими кубиками.
  3. Оливкову олію розігріти на сковороді, обсмажити цибулю та подрібнені ніжки грибів на середньому вогні 2-3 хвилини.
  4. Кукурудзу відцідити від рідини й відправити на сковороду до цибулі, перемішати і тушкувати 5 хвилин.
  5. Додати сухий чебрець, сіль і куркуму.
  6. Подрібнити кукурудзяну суміш у блендері.
  7. Капелюшки печериць начинити кукурудзяним пюре, зверху посипати тертим пармезаном.
  8. Викласти на деко, застелене пекарським папером, і запікати 10 хвилин.

Читайте також:

Реклама

Сирні палички

Фото: instagram.com/solution_ingredients/

Інгредієнти

  • Листкове бездріжджове тісто – 500 г
  • Твердий сир – 200 г
  • Яйце – 2 шт.
  • Кунжут

Спосіб приготування

Реклама
  1. Тісто розморозити, розкачати.
  2. На один бік викласти тертий на крупній тертці сир, а іншим накрити бік із сиром.
  3. Защипнути краї і трохи розкачати.
  4. Розрізати на смужки і перекрутити в спіральки. Змастити яйцем і присипати кунжутом.
  5. Запікати в розігрітій духовці до 180 градусів близько 20 хвилин.

Брускета з філе індички та овочами

Фото: instagram.com/paprikakorica777/

Інгредієнти

  • Філе індички – 300 г
  • Оливкова олія – 2 ст. л.
  • Соку лимона – 20 мл
  • Перець солодкий – 1 шт.
  • Оцет бальзамічний – за смаком
  • Томати – 200 г
  • Часник – за смаком
  • Червоний цибуля – за смаком
  • Багет – 300 г
  • Зелень – за смаком
  • Спеції – за смаком
  • Цибуля – 1 шт.

Спосіб приготування

  1. В окремій ємності збити оливкову олію зі спеціями і соком лимона. Замаринувати філе індички в маринаді і залишити на кілька годин.
  2. Сковороду-гриль розігріти і обсмажити індичку. Зверху на філе можна розмістити шматочки сиру. Готувати до повного розплавлення.
  3. В окремій ємності змішати порізані томати, часник і олію. Крупно порізати цибулю, обсмажити до рум'яності. Приправити спеціями.
  4. Хліб нарізати тонкими шматочками і обсмажити на сковороді-гриль.
  5. На кожен шматочок викласти порізані шматочки індички, підсмажені овочі, прикрасити зеленню.

Читайте також:

Рибне тако

Фото: instagram.com/solution_ingredients/

Інгредієнти

  • Філе риби – 700 г
  • Біле сухе вино – 1/4 ст. л.
  • Сік лайма – 2 ст. л.
  • Часник – 1 ч. л.
  • Оливкова олія – 1 ст. л.
  • Лайм – 1 шт.
  • Кукурудзяні тортильї – 10 шт.
  • Салат айсберг
  • Авокадо – 1 шт.
  • Сметана – 10 ст. л.

Спосіб приготування

  1. Обсушити рибу і змішати з білим вином, соком лайма і часником.
  2. Залишити маринуватися на 10-15 хвилин. Коли риба буде готова, дістати з маринаду, обсушити, посолити і поперчити.
  3. У великій сковороді на помірно сильному вогні нагріти оливкову олію. Покласти в сковороду рибу шкіркою вниз.
  4. Смажити 3 хвилини. Розділити рибу на шматочки, скропити соком однієї дольки лайма і перемішати.
  5. Розкладіть стопками по дві тортильї та наповніть їх рибою, салатом, скибочками авокадо і ложкою сметани.

Читайте також:

Смажені дольки авокадо в паніровці (прекрасні до вина)

Фото: instagram.com/solution_ingredients/

Інгредієнти

  • Авокадо – 4 шт.
  • Яйця – 3 шт.
  • Борошно, панірувальні сухарі – по 1 ст.
  • Часниковий порошок – 1 ч. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Спеції за смаком

Для соусу

  • Йогурт – 5 ст. л.
  • Легкий майонез – 2 ст. л.
  • Мелений червоний перець – за смаком
  • Мед – 1 ч. л.
  • Сіль – ¼ ч .л.
  • Часниковий порошок – щіпка

Спосіб приготування ⠀

  1. Розігріти духовку до 200 градусів. Розрізати авокадо навпіл, а потім – кожну половинку приблизно на 4-5 частин.
  2. В одній ємності злегка збийте яйця, в іншу – насипати борошно, в третю – покласти панірувальні сухарі, змішані зі спеціями.
  3. Послідовно вмочити кожен шматочок авокадо спочатку в борошно, потім – у яйце і, нарешті, – в панірувальні сухарі. Викласти на деко, вистелене пекарським папером.
  4. Запікати 15 хвилин до хрусткої скоринки. Подавати із соусом, змішаним з йогурту, майонезу, меду, перцю та солі.

Тут знайдете рецепти для романтичної вечері на 8 Березня.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти