Фаршировані яйця – дуже смачна святкова закуска, до того ж приготувати її зовсім просто.
Дивіться відео, як сервірувати стіл на Новий рік:
Новий рік 2020 року – це рік Білого Металевого Щура, тому ми радимо прикрасити фаршировані яйця у вигляді мишок (щурів).
Фаршировані яйця "Мишки"
Час приготування:
- 30 хвилин
Калорійність:
- 111 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- Яйця – 6 шт.
- Майонез – 2 ст.л.
- Гірчиця – 1 ч.л.
- Сіль, перець – за смаком
- Мелена паприка – за смаком
Спосіб приготування:
- Обережно опустити курячі яйця у велику каструлю з киплячою водою. Варити на повільному вогні протягом 10 хвилин.
- Злити рідину і залити яйця холодною водою. Дати охолонути. Очистити і розрізати уздовж навпіл.
- Вийняти яєчні жовтки і помістити їх в миску з майонезом і гірчицею; додати трохи солі і перцю.
- Розім'яти до отримання однорідної пасти, а потім начинити цією сумішшю яєчні білки.
Як прикрасити фаршировані яйця у вигляді мишок
Зробити "вушка" з яєчного білка, "очі" – з горошин чорного перцю, "ніс" – з червоного перцю, а "вуса" – з волокон сиру "косичка".
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептами традиційних салатів на Новий рік . Крім цього, "Сьогодні" писали, як приготувати салат олів'є від Юлії Висоцької .