Головна Сьогодні

Яблучні квадратики з горіхами і корицею: рецепт смачної домашньої випічки

Ці тістечка печуться в одній формі і розрізаються на шматочки

Яблука, горіхи і кориця роблять ці квадратики дуже смачними і ароматними. Така випічка – ідеальне доповнення до післяобідньої кави.

Завдяки великій кількості цукру яблучні тістечка виходять тягучими, з легким карамельним присмаком.

Яблучні квадратики з корицею

Яблучні квадратики в духовці
Яблучні квадратики в духовці
Фото: Depositphotos

Час приготування:

  • 1 година

Калорійність:

  • 264 ккал на 100 г

Складові:

  • 125 г борошна
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • 1/4 чайної ложки солі
  • 1/4 чайної ложки меленої кориці
  • 60 г вершкового масла, розтопленого
  • 110 г темно-коричневого м'якого цукру
  • 100 г дрібного цукру або пудри
  • 1 яйце
  • 1 чайна ложка ванільного екстракту
  • 60 г нарізаного яблука
  • 60 г дрібно нарізаних волоських горіхів

Для посипання:

  • 2 столові ложки дрібного цукру
  • 2 чайні ложки меленої кориці

Дивіться відео, як приготувати яблука з крамблом:

Спосіб приготування:

  1. Розігрійте духовку до 180 °C. Змастіть маслом 23 см форму для випічки.
  2. Просійте разом борошно, розпушувач, сіль і 1/4 чайної ложки кориці; відкладіть.
  3. У великій мисці змішайте розтоплене масло, коричневий цукор і 100 г цукрової пудри дерев'яною ложкою до отримання однорідної маси.
  4. Додайте яйце і ваніль. Всипте борошняну суміш, додайте яблука та волоські горіхи. Рівномірно розподіліть суміш по підготовленій формі.
  5. У чашці або невеликій мисці змішайте решту кориці і цукор; посипте зверху.
  6. Випікайте від 25-30 хвилин в розігрітій духовці; готовий пиріг повинен злегка пружинити.

Як подавати десерт

Остудити в формі і розрізати на квадратики.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом лимонних квадратиків, а також писали, як спекти квадратики з чорницею і вершковим сиром.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти