I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Замість макаронів: рецепт корисної пасти карбонара з цукіні

Цукіні прекрасно замінюють макарони в рецепті

Ця паста карбонара з локшиною з цукіні не містить глютену і включає мало вуглеводів, але виходить неймовірно смачною і ароматною.

Щоб зробити "пасту", візьміть невеликий молодий цукіні, без насіння, з ніжною шкіркою. Наріжте його на зразок локшини. Для цього зручно використовувати слайсер.

Реклама

Карбонара з цукіні

Карбонара з цукіні
Карбонара з цукіні / Фото: Pinterest

Час приготування:

Реклама
  • 1 година

Калорійність:

  • 362 ккал на 100 г

Складові:

  • 4 середніх цукіні або кабачка
  • 1/2 чайної ложки солі
  • 2 скибочки панчетти, нарізаної кубиками
  • 3 ч.л. оливкового масла
  • 1 цибуля-шалот, подрібнений
  • 1 зубчик часнику, подрібнений
  • 1 чашка замороженого горошку
  • 2 збитих яйця
  • 1 збитий яєчний жовток
  • 1/3 склянки дрібно тертого пармезану
  • Мелений чорний перець – за смаком
  • Сіль за смаком

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Застеліть деко паперовими рушниками в кілька шарів. Покладіть зверху локшину з цукіні і посипте сіллю. Покрийте ще декількома шарами паперового рушника, поставте зверху обробну дошку і залиште на 10 хвилин.
  2. Потім перекладіть локшину в друшляк і ретельно промийте холодною водою, щоб видалити сіль.
  3. Знову застеліть деко паперовими рушниками, викладіть зверху цукіні, накрийте другим шаром рушником, притисніть дошкою. Залиште на 10 хвилин.
  4. Нагрійте велику чавунну сковороду на середньому вогні і додайте одну чайну ложку олії. Додайте панчетту, готуйте до хрусткої скоринки, потім перекладіть бекон на маленьке блюдо і поверніть сковороду на плиту.
  5. Додайте оливкову олію і поставте каструлю на середній вогонь. Додайте цибулю-шалот і готуйте дві хвилини. Потім додайте часник і готуйте, помішуючи, протягом хвилини. Потім додайте горох і розмішуйте, поки він не розморозиться, близько двох хвилин.
  6. Нарешті, додайте цукіні, збільште вогонь до середнього і обсмажуйте протягом двох-трьох хвилин або до повного прогріву.
  7. Вимкніть вогонь
  8. Збийте яйця, жовток і сир, потім додайте їх в пасту і акуратно перемішайте. Під впливом тепла соус загусне.
  9. Додайте бекон і приправте свіжомеленим чорним перцем.

Як подавати пасту

Розділіть між двома тарілками, додайте додатковий пармезан, якщо хочете, і приправте сіллю за смаком.

Дивіться відео, як приготувати закуску з кабачків з крабовим пюре:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати спагетті з мітболамі . "Сьогодні" також ділилися рецептом карбонара з грибами .

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти