Головна Сьогодні

Корисний перекус: рецепт безглютенового вівсяного печива з чотирьох інгредієнтів

Таке печиво підійде для сніданку і для корисного перекусу

Для когось вівсянка – улюблений сніданок, для когось – запорука відмінного самопочуття. Але з цієї корисної крупи можна не тільки зварити кашу, а й приготувати смачне і низькокалорійне печиво без цукру.

Сирне печиво з вівсянкою

Вівсяне печиво без цукру
Вівсяне печиво без цукру
Фото: freepik.com

Час приготування:

  • 25 хвилин

Калорійність:

  • 120 ккал на 100 г

Складові:

  • 1/2 – 1 склянка вівсянки (можна подрібнити в блендері)
  • 1 упаковка сиру
  • 2 яйця
  • Родзинки і/або насіння – за смаком

Спосіб приготування:

  1. Збовтайте виделкою яйця, додайте сир і добре розімніть.
  2. Ізюм попередньо замочіть в теплій воді, обсушіть.
  3. Додайте в сирну масу вівсянку, родзинки та насіння.
  4. Присипте деко вівсяними пластівцями.
  5. Скачайте з тіста кульки і викладіть їх на деко.
  6. Випікайте в розігрітій до 160-180 ° С духовці протягом 15 хвилин.

Корисна порада

Ви можете додати в тісто мед або стевію.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як спекти вівсяне печиво з шоколадом. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом вівсяних млинців.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти