Якщо ви шукаєте оригінальні ідеї салатів на Новий рік, зверніть увагу на цей рецепт. У ньому ідеально поєднуються червона риба, авокадо, сирний сир і дикий рис.
Дивіться відео, як приготувати листковий салат з креветками:


Салат на Новий рік з сьомгою та авокадо
Час приготування:
- 1 година
Калорійність:
- 167 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 200 г слабосоленої сьомги
- 50 г рису (суміш золотистого і дикого рису)
- 1 шт. авокадо
- 100 г м'якого сирного сиру
- 60 г твердого сиру
- 70 мл майонезу
- 1/2 лимона
- Кілька гілочок кропу
Спосіб приготування:
- Філе лосося без шкіри і кісток нарізати кубиками, скропити лимонним соком.
- Рис відварити в підсоленій воді, остудити. Змішати з майонезом.
- Авокадо почистити, нарізати кубиками, скропити лимонним соком, щоб м'якоть не потемніла.
- Покласти кулінарне кільце на тарілку, викласти зверху половину лосося, рис, авокадо, вершковий сир із зеленню і залишки лосося. Зверху зробити сіточку з майонезу, посипати тертим сиром і нарізаним кропом.
Як прикрасити салат на Новий рік
За бажанням декорувати готовий салат трояндочками з тонких скибочок лосося, шматочками лимона і гілочками розмарину.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептами традиційних салатів на Новий рік. Крім цього, "Сьогодні" писали, як приготувати салат олів'є від Юлії Висоцької.