Салат з редису – корисне сезонне блюдо, яке обов'язково варто включити до свого раціону навесні. Коренеплоди редису містять багато вітамінів, а також необхідні організму людини мінерали, природну клітковину і фітонциди.
Салат з курячого філе з редискою
Інгредієнти:
- 1 куряче філе
- 5 редисок
- 5 перепелиних яєць
- 2 скибочки білого хліба
- 2 ст. л. оливкової олії
- 1 ст. л. гірчиці в зернах
- листя салату
- сіль і мелений чорний перець
- рослинна олія
Рецепт приготування:
- Куряче філе нарізати на шматочки, посолити, поперчити й обсмажити в олії до готовності. Остудити. Для більш дієтичного варіанту салату відварити цілу курячу грудку, остудити й розрізати на шматочки.
- Перепелині яйця відварити протягом 5 хвилин. Остудити, почистити і розрізати навпіл.
- Редис нарізати кружечками.
- Щоб приготувати грінки, нарізати білий хліб кубиками і підсушити на сковороді без олії до утворення хрусткої скоринки.
- Порвати листя салату руками і викласти в миску. Додати редиску, яйця і курячу грудку.
- Змішати олію з гірчицею і заправити салат. Посолити і поперчити за смаком. Перед подачею додати до салату грінки.
Нагадаємо, раніше ми писали, як вибрати стиглу і соковиту редиску. Ми також ділилися рецептом сирної закуски з редискою і зеленню.
Дивіться відео, як приготувати корисну заправку для салату: