Такий салат чудово поєднується з м'ясними стравами, приготованими на відкритому вогні, особливо з свининою. Він також підійде до смаженої морської риби з зеленню.
Салат з редиски і овочів
Інгредієнти:
- салатний мікс
- 1 пучок редиски
- 1 болгарський перець
- 1 молода цибулина
- 1 стакан помідорів чері
- оливкова олія
- сіль перець
- італійські трави
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Суміш зелені замочити в холодній воді на півгодини. Потім промити, обсушити і порвати руками.
- Редиску помити, зрізати кінчики. Нарізати тонкими чвертькільцями.
- Молоду цибулю очистити, помити і тонко нарізати.
- Помідори черрі помити і розрізати на четвертинки.
- Болгарський перець помити, видалити серцевину і насіння.
- Викласти на дно салатниці зелень, зверху розкласти всі овочі.
- Посолити і поперчити, посипати італійськими травами. Заправити оливковою олією.
Нагадаємо, раніше ми ділилися секретами приготування теплих салатів від Джеймі Олівера. Ми також писали, як приготувати яєчний салат з редискою. Крім цього, сайт "Сегодня" розповідав, як приготувати весняний салат з яєць з анчоусами.
Дивіться відео, як приготувати листковий салат з креветками:
Читайте також: