Головна Сьогодні

Великий піст 2019: рецепт гарбузового супу-пюре з сочевиці

Ви можете подавати суп разом зі шніт-цибулею або кокосовими вершками

Великий піст 2019 розпочався 11 березня і триватиме до 27 квітня. Пісне харчування може бути різноманітним і смачним, незважаючи на обмеження. Ми поділимося рецептом смачного супу без м'яса і молочних продуктів.

Гарбузово-сочевичний суп

Інгредієнти:

  • Гарбуз чищений – 350 г
  • Червона сочевиця – 1 стакан
  • Олія – ​​3 ст.л.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Корінь селери – 100 г
  • Часник – 2 зубки
  • Корінь імбиру – 15 г
  • Вода – 2 л
  • Орегано, сіль, перець – за смаком

Рецепт приготування:

  1. Промиту сочевицю залийте водою і залиште на 10 хвилин. Цибулю, моркву, корінь селери і імбир поріжте середніми кубиками, а гарбуз – великими.
  2. Зубчик часнику роздушіть ножем і обсмажте разом з цибулею на олії в каструлі з товстим дном.
  3. Потім додайте інші подрібнені інгредієнти, перемішайте.
  4. Обсмажуйте все разом кілька хвилин, потім додайте орегано, сіль, перець, знову добре перемішайте.
  5. Висипте до каструлі сочевицю, додайте воду, накрийте кришкою і доведіть до кипіння. Зменшіть температуру і томіть суп 20 хвилин.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати овочеве соте в духовці. "Сегодня" також ділилися рецептом швидкого рататуя на сковороді.

Дивіться відео, як правильно зберігати овочі:

Всі подробиці в спецтемі Великий піст 2019: рецепти

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти